<h2>ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ</h2><p>ΑΦΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.afoixristou.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ</h2><p>ΑΦΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.afoixristou.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ</h2><p>ΑΦΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.afoixristou.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ</h2><p>ΑΦΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.afoixristou.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΚΡΥΦΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ
Το σχέδιο της ψευδοροφής μπορεί να γίνει απλό ή πιο περίτεχνο, σύμφωνα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αν θα είναι μία διακοσμητική λεπτομέρεια ή αν χρειάζεστε περισσότερο φως στον χώρο σας, αν θέλετε να είναι εντυπωσιακό και το σημείο αναφοράς στο σαλόνι σας το σίγουρο είναι πως ό,τι φανταστείτε μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
 
Διακοσμητικό στοιχείο Με τη γυψοσανίδα μπορούν να δημιουργηθούν εσοχές ή προεξοχές, καμπύλες, κλίσεις καθώς και συνδυασμοί αυτών. Προσέξτε μόνο πως ό,τι σκεφτείτε να φτιάξετε πρέπει να προσδίδει στον χώρο σας και να μην τον κάνει να φαίνεται μικρότερος.
 
Για τον κρυφό φωτισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστές λάμπες.
 
Συνδυασμός φωτισμών Κρυφός φωτισμός και σποτ, κρεμαστό φως και κρυφός φωτισμός, ένα πλεονέκτημα της ψευδοροφής είναι πως μπορείτε να βάλετε όποια φώτα θέλετε και όσα κι αν είναι δεν ενοχλούν οπτικά τα καλώδια.