<h2>ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ</h2><p>ΑΦΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.afoixristou.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ</h2><p>ΑΦΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.afoixristou.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ</h2><p>ΑΦΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.afoixristou.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ</h2><p>ΑΦΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.afoixristou.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ

Το τζάκι αποτελεί σημαντικό στοιχείο του χώρου. Είναι συνυφασμένο με τη ζεστασιά, τη γλυκιά θαλπωρή, τη συντροφιά της παρέας, τη συγκέντρωση της οικογένειας. Σήμερα αποτελεί ουσιαστικά αξιόλογη, εναλλακτική και πολλές φορές αποκλειστική πηγή θέρμανσης. Για την εξωτερική επένδυση του τζακιού επιλέγονται υλικά με κριτήρια τη σωστή λειτουργία του τζακιού, την καλαισθησία, την πυρασφάλεια και τη διακριτικότητα. Η μορφολογία της επένδυσης και το υλικό της επιλέγονται ανάλογα με το στυλ διακόσμησης του χώρου. Σε κλασικό παραδοσιακό τζάκι πχ. επιλέγουμε συνήθως τραπεζοειδούς μορφής επένδυση καμινάδα με γείσο και την πέτρα ως υλικό επένδυσης.Σε μοντέρνο, αστικό τζάκι η καμινάδα έχει ορθογωνική μορφή και ως υλικό επιλέγονται πετρώματα (γρανίτες).

Γυψοσανίδα
 
Η γυψοσανίδα είναι ένα πολύ ευέλικτο και δημοφιλές υλικό για την επένδυση του τζακιού.
 
Για μεγαλύτερη ασφάλεια και ανθεκτικότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πυράντοχη γυψοσανίδα. Στη γυψοσανίδα έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε διάφορες τεχνοτροπίες, δηλ. ειδικές τεχνικές βαψίματος που δίνουν στο τζάκι ασυνήθιστη και εντυπωσιακή όψη.
 
Επίσης οι βραδύκαυστες ταπετσαρίες σε μεγάλη ποικιλία υφών, ύφους και αποχρώσεων αποτελούν πολύ επιτυχημένη διακοσμητική λύση, καθώς συνδυάζονται καταπληκτικά με τα υπόλοιπα στοιχεία της διακόσμησης.